På torsdag var det dags för nästa spelning på Klubben. Även denna arrangerad av Olof på Skirkhult.
Huvudakten var Gothmetalbandet Deathstars och som support var det helt otippat bandet The Other Flesh. Ett band vars musik kanske inte helt riktigt går i samma linje som kvällens headlineare.

Men jag måste säga att jag var mäkta imponerad av deras musik. En blandning av rock, jazz och ryskfolkmusik. En fantastisk kontrast till Deathstars.

Efter den förvånande inledningen gick kvällens dragplåster upp på scen. Bandet drog igång på fullgas direkt och fick med sig publiken. Jag tror det är andra gången jag ser Deathstars och jag kan säga så här, att imponerade dom inte mig förra gången dom lirade så gjorde de det i alla fall denna kväll.
Spelningen vad som sagt bra och väldigt underhållande! Spelar dom igen kommer jag säkert att stå där med kameran igen och plåta.
Tack igen Tintin för det snygga ljuset! J