Ja nu var det så där länge sen jag gjorde ett inlägg i bloggen igen! Har hänt massa sen sist och det finns massor att lägga upp. Men för nu får det bli från Veckans konserter jag var på Klubben och plåtade där Olof från Skrikhult arrangerade. Onsdag blev första kvällen med banden H.E.A.T, All Ends och huvudakten Edguy.

H.E.A.T levererade jäkligt bra tycker jag!! Gillar dom skarpt. Fick även veta att dom kommer att ställa upp i Melodifestivalspektaklet! Det kan bli intressant!

All Ends hade jag inte hört talas om tidigare och om jag ska vara ärlig så tycket jag inte att dom var så bra! =O/

Efter massa väntan gick äntligen tyskarna upp på scenen och röjde järnet från första ton till dess att sista riffet var draget!! Grabbarna är ruttinerade och vet hur dom ska underhålla publiken. Trots att sångaren TOBIAS SAMMET är ringrostig i halsen från en förkylning så ylar han på riktigt bra.

Tack Tintin för det snygga ljuset! =O)